September 10, 2015

Partener I – Team Work

Sigla_twAsociația Team Work este o organizație nonguvernamentală, nonprofit pentru tineret, ce își desfășoară activitatea în centrul universitar București începând din anul 2002. Misiunea organizației este de a veni în sprijinul studenților și de a facilita acumularea de către aceștia a experienței necesare încadrării eficiente pe piața muncii, oferind posibilitatea de a pune în practică teoria învățată în facultate.

Printre obiectivele organizației se numără: „familiarizarea studenților cu diverse medii organizaționale prin desfășurarea de proiecte și stagii de practică/internship și „valorizarea practică a cunoștințelor teoretice ale studenților.

Toată activitatea organizației este structurată în jurul managementului de proiect, fapt ce a generat posibilități de a derula în mod profesionist proiecte, inclusiv prin finanțări europene sau private.

Experiența organizației în managementul proiectelor a fost recunoscută prin două premii întâi la nivel național: unul pentru proiectul cu cele mai spectaculoase rezultate în cadrul programului „Spații Verzi Urbane” (derulat de MOL România și Fundația pentru Parteneriat) și al doilea în cadrul concursului Gala Societății Civile, Secțiunea Protecția Mediului.