AtelieRePere în Comunicare – ediția 1

Imagine Atelier 1 Pentru că parcurgerea unui labirint necesită inițiere și pentru că drumul spre o carieră de succes în domeniul comunicării seamănă uneori cu un labirint, proiectul RePere în Comunicare vine cu o propunere cu funcție „inițiatică”: AtelierRePere în Comunicare.

Iată brieful Atelierelor:

  • Frecvență: lunar
  • Durată: 2h
  • Temă: subiecte din domeniul comunicării, aplicate pe zone profesionale
  • Taxă: participare gratuită
  • Participanți: 15 studenți interesați de o carieră în diverse zone ale comunicării, fie că studiază, fie că nu studiază în domeniu
  • Speakeri: tineri practicieni, aflați în primii ani de activitate, ce pot împărtăși „la cald” experiențele lor și informații despre parcursul lor profesional.

Primul eveniment din seria AtelieRePere în Comunicare va avea loc pe data de 27.03.2017, între orele 18:30-20:30, alături de Bianca Stoica, Digital Associate @Golin și pe Alexandra Alboiu, Junior Digital Associate @Golin, care vor vorbi despre traseul lor profesional, despre experiențele prin care au trecut, și vor face, alături de participanți, o aplicație din zona lor de activitate în cadrul Golin: digitalul.

Bianca Stoica, Digital Associate @Golin

Salut, sunt Bianca și nu mai pierd timpul pe Facebook din ianuarie 2016 J Am venit la Golin în internship, am continuat ca junior și, un an și patru luni mai târziu, îmi ocup biroul din Bridge pe poziția de Digital Associate. În rest, pe scurt, despre mine: absolventă de Litere, Comunicare și Relații Publice (promoția 2013-2016), voluntară (doi ani la PRIME România, departamentul de PR), grammar nazi și social media enthusiast. Mai multe vorbim pe 27 martie! J

Alexandra Alboiu, Junior Digital Associate @Golin

Deși sunt studentă în anul II la specializarea Publicitate, am aterizat (printr-o întâmplare fericită) în Social Media ca intern. Am avut o lună de internship ca să mă îndrăgostesc de all things social media, două de Digital Assistant ca relația să devină mai serioasă și șase luni ca Junior Digital Associate, în care am învățat atât despre domeniu, cât și mai multe despre mine. În rest, sunt Digital PR Manager pentru PRIME România, Asociația studenților la Comunicare și Relații Publice și o mare împătimită de seriale și literatură.

Studenții care doresc să participe la acest prim Atelier trebuie să completeze până sâmbătă, 25.03.2017, acest FORMULAR ONLINE, înscrierea făcându-se în ordinea completării formularului. Persoanele care vor participa vor primi pe mail detalii privind evenimentul.

Vă așteptăm să vorbim despre Digital!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *